Perşembe, Eylül 14, 2006

hayatı güzelleştirelim - 2

söylenen pizza neden gelmez? gelsin abi söylenen pizzalar hemen. hatta niye söylüyoruz ki? acıktığımızı hissedince kapı çalsın, arabanın arkasındaki motorcu selektör yapıp kenara çek desin, bi adam sınıfa girip "pardom memin'i bi alabilir miyim?" desin. sonra da tam istediğim gibi bir pizza ile buz gibi bir kola versin gitsin. evet böyle olsun.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Hatta bence hepimiz müfettiş gadget gibi olsak. "Lay lay lom gadget pizzası" desek pizza gelse...

Adsız dedi ki...

kapı: ding dong
(açlıktan karnı guruldayan,fakat yemek yapmaya üşenen memin ayaklarını sürüye sürüye kapıyı açar)
memin:buyrun birine mi bakmştınız??
pizzacı:memin bey; (memin şaşırır,a aa beni tanıyo die düşünür) karnınızdan gelen gurultuyu algılayıp bize bildiren yeni cihazlarımız sayesinde acıktıınızı farkettik.. en saygıdeeer müşterilerimize böyle küçük jestler yapıyoruz artık.. little caesar's çiftlik çiftlik pizza sizi bekler... buyrun efenim (pizzayı uzatır) bu seferlik müessesemizin ikramı. bu da kolanız efendim.. bol buzlu..her zamankinden..(meminin eline tutuşturur) iyi günler efendim.. little caesars'tan şaşmayın, aç kalmayın, karnınızı guruldatmayın!! (der ve geldiii gibi gider)

[hala kapıya bakan, bi elinde kolası dier elinde pizzasıyla dikilen memin şoka girmiştir.bu bu rüyamıdır?? yoksa?? yoksa?? tabiki gerçektir..:) ayaıyla kapıyı kapatır, salona geçip tv karşısnda pizzasını yer, kolasını içer..yediği her dilimden soora kendi kendine sırıtmaktadır:)hala inanamamaktadır..ama olmuştr işte..hiç beklemedii bi anda o güzelim mega pizza gelmiştr.. patlayana kdar yer memin..bitiremez pizzayı..çnkü mega boy o pizza.. bi kısmını ertesi güne ayırır kahvaltıda yemek üzere:) yemek sonrası çayını da içtkten soora bi rehavet çöker memine..kıvrılır salondaki koltua, tvye boşboş bakarken uyuyuverir.. ii uykular memin.. afiyet olsun:)]